2755023951 Επαρχιακή Οδός Μελιγού Κυνουρίας Άστρος Λεωνιδίου, Αρκαδία e.savourdou@yahoo.gr
hero image

 

 

 
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Κτηνιατρείο - Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Μικρών & Παραγωγικών Ζώων - Άστρος Αρκαδίας

Η Κτηνιατρική Μέριμνα αποτελεί ένα σημαντικό κτηνιατρείο που βρίσκεται στην περιοχή του Άστρους στην  Αρκαδία. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 με στόχο να προσφέρει ποιοτική κτηνιατρική φροντίδα και υπηρεσίες για τα ζώα της περιοχής και των γύρω περιοχών.

Στην Κτηνιατρική Μέριμνα διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στη φροντίδα των μικρών και παραγωγικών ζώων, και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης για τους τετράποδους φίλους μας. Είτε πρόκειται για σκύλους, γάτες, κουνέλια, πτηνά, εξωτικά ζώα ή ζώα εκτροφής, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε προβλήματα υγείας.
 

 

 

 
 
 

YΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το κτηνιατρείο μας περιλαμβάνουν τακτικά κτηνιατρικές υπηρεσίες καθώς και συμβουλές για τη διατροφή και τη σωστή φροντίδα των ζώων.

Επιπλέον παρέχουμε καλλωπιστικές υπηρεσίες και διαθέτουμε είδη κατοικιδίων και μια ποικιλία από προϊόντα για την ευημερία των ζώων μας. Με τις κατάλληλες συμβουλές μπορούμε να επιλέξουμε προϊόντα που θα βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας των κατοικιδίων μας.Περισσότερρα

 
 
 
 
 ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΖΩΩΝ

Συνεπώς, παρέχουμε συμβουλές και εκπαίδευση για τη σωστή φροντίδα, τη διατροφή και την πρόληψη προβλημάτων υγείας και έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα αγαπημένα μας ζώα θα ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Στην Κτηνιατρική Μέριμνα είμαστε γνωστοί για το φιλικό και ευγενικό περιβάλλον που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η ευαισθησία και η φροντίδα προς τα ζώα είναι πάντα η προτεραιότητα μας.

 
 
 
 

 

 

 
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκεφθείτε μας στο κτηνιατρείο μας στην επαρχιακή οδό Μελιγού Κυνουρίας Άστρος Λεωνιδίου στην Αρκαδία ή επικοινωνήστε μαζί μας και εμπιστευθείτε την υγεία και τη φροντίδα των μικρών και παραγωγικών ζώων σας. Με την επαγγελματική του προσέγγιση και την αγάπη μας για τα ζώα είμαστε η ιδανική επιλογή για εσάς και τα κατοικίδια σας.

Περισσότερα